NOCO MAX 20000A LITIUM 12/24V APUKÄYNNISTIN

2.499,90

Erittäin turvallinen, kompakti ja kannettava litiumioni -apukäynnistin sekä 12V että 24V akkujärjestelmille. Patentoidut ominaisuudet kipinäsuojaton tekniikka ja käänteinen napaisuussuojaus. Suunniteltu bensiini- ja dieselmoottoreihin luokan 8+/CE suurtilavuusajoneuvoille, laitteille, kuorma-autoille ja monelle muulle. Turvallinen kaikenkokoisille moottoreille. Tarjoaa etätehoa 12V laitteille (esim. rengaspumput) ja lataa mobiililaitteita, kuten älypuhelimia, tabletteja ja paljon muuta.

Kaasu- ja dieselmoottoreille asti Luokka 8+ / Luokka CE. Suojaa käänteiseltä napaisuudelta, kipinöiltä, ylilataukselta, ylivirralta, avoimilta virtapiireiltä ja ylikuumenemiselta. Vaihdettavat 12V ja 24V tilat, jotka on suunniteltusuurtilavuusmoottoreille,kattaen useimmat sovellukset. Sisäänrakennettu jännitemittari näyttää ajoneuvon akun jännitteen parempaan diagnostiikkaan ja ongelmien kartoittamiseen. 2200 lumen ultra-kirkas LEDtyövalo äärimmäiselle näkyvyydelle.7 valotilaa, mukaan lukien SOS ja hätävalo.

Pakkaus sisältää GB500 Litium apukäynnistimen, Boost MAX POS / NEG-liittimet (61 cm), 56 W XGC-verkkovirtalähteen, 12V naaraspuolisen pistokkeen (OUT)• 12V urosliitin (IN)• 12V 60 cm XGC-kaapelin, suojakotelon sekä käyttöoppaan.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): NOGB500 Osasto: